Smits Traiteur

Smits Traiteur

Aardappels, groente en fruit

​​​​​​​

Aardappels

Stevige aardappels horen bij een echt Hollands eten. In onze winkel hebben wij voor een goede prijs verschillende gewichten aardappelen voor u geselecteerd. De aardappelen zijn verkrijgbaar van verschillende rassen. Nieuwe oogst, geschrapt en krieltjes. Het is er allemaal!
​​​​​​​

Groente en fruit

Groente en fruit zijn de gezonde basis van een maaltijd. Veel belangrijke vitaminen en voedingsstoffen komen exclusief voor in groente en fruit. Echte gezonde ingrediënten dus. Wij kunnen geen genoeg krijgen van lekker en gezond eten. Daarom hebben wij in de winkel een groot aanbod van groente en fruit. Genoeg om u iedere dag van nieuwe smaken te voorzien.

Wij bieden een ruim aanbod van verse seizoensartikelen. Heeft u speciale wensen, laat het ons weten. Graag minimaal 1 dag van tevoren. Uiteraard vindt u bij ons altijd het basis aanbod van bekende producten uit het seizoen. Wij streven naar het bieden van uitsluitend de allerbeste kwaliteit. Het lekkerste van het lekkerste. Wij selecteren hierin maar op 1 punt. Het beste!

Tip! Onze ananas en mango zijn de lekkerste op de markt,  ze worden rijp geplukt en daardoor dubbel zoet. Onweerstaanbaar!Zacht fruit

Zacht fruit als snack of na de lunch kunnen wij iedereen aanraden. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment.

Aardbeien
Bramen 
Frambozen
Bosbessen
Kersen
​​​​​​​Gesneden groente

Een klein aanbod ligt er dagelijks alvast voor u klaar. Heeft u een speciale wens, waar mogelijk snijden wij het voor u.

Gesneden soepgroenten
​​​​​​​Gesneden andijvie
Gesneden bietjes
Gesneden snijboontjes
Roerbakmix
Paddenstoelenmix