Smits Traiteur

Smits Traiteur

Extra's

Naast onze salades en maaltijden hebben wij een collectie van heerlijke gezonde snacks, wijnen en diverse ingrediënten om thuis extra te genieten van de kwaliteit van Traiteur Smits. Een gezellig avondje met vrienden of familie is niet compleet zonder bijvoorbeeld onze ambachtelijke bonbons en gezouten koekjes. Willen uw gasten op de gezonde toer? Geen probleem! Onze verse zuidvruchten zijn ongeëvenaard in smaak en zijn de ultieme gezonde snack. 
Olijven

Een mediterraanse lekkernij in verschillende smaken. Bijvoorbeeld als versnapering op de borrelplank of als hartige toevoeging aan de pasta.Zuidvruchten

Abrikozen
Pruimen; pitloos
Dadels: pitloos, medjoul en chocolade (melk, puur en wit)
RozijnenNoten

Onze noten zijn niet alleen heel lekker, maar ook nog eens super gezond. Iedere dag een handje kan een positieve bijdrage geven aan uw gezondheid.Tapas

Creëer thuis een indrukwekkende tapasplank met producten uit onze winkel. Onze koude tapas gerechten kunnen hierbij niet ontbreken!
Eieren

Op een broodje, in de cake of gevuld op de hapjestafel. Goede eieren kunnen aan ieder gerecht toegevoegd worden.
​​​​​​​Olijfolie in flesjes

De basis van veel gerechten is de olijfolie. Daarom bieden wij u een traditionele olijfolie in ons ruime assortiment.Cadeaubon

Verras een geliefde, vriend of collega met een cadeaubon voor onze winkel. De ontvanger kan zelf zijn of haar favoriete producten komen uitzoeken bij ons in de winkel.

De bon is voor ieder bedrag verkrijgbaar. Kom langs bij ons in de winkel voor dit gezonde cadeau.
​​​​​​​Wijnen

Wij hebben authentieke wijnen uit alle hoeken van de wereld. Zowel luxe oude wijnen als jongere frisse wijnen. Voor iedereen de juiste wijn; wit, rood, rosé, Zuid-Afrikaans, Portugees of Frans, wij hebben genoeg soorten wijn om de echte sommeliers tevreden te stellen.

Ook in ons assortiment: Salentein wijn. Dit zijn Argentijnse wijnen van druiven uit onder andere de eigen wijngaarden in het gebied Mendoza.

Vraag gerust naar advies voor een passende wijn bij uw gerecht.