Smits Traiteur

Smits Traiteur

Fruitmanden

Een collectie van de lekkerste fruitsoorten, gepresenteerd in een sierlijke mand. Onze fruitmanden zijn voor iedere gelegenheid geschikt om cadeau te geven. Een extra stimulans om gezond en lekker te leven.

Vanaf € 20 kunnen wij een mooie, verse fruitmand voor u samenstellen. Hiervoor gebruiken wij de lekkerste fruitsoorten van het seizoen! Eventueel kunnen wij de fruitmand voor u aanvullen met bijvoorbeeld nootjes, chocolade of een sapje om het extra lekker te maken.

Wij bezorgen onze manden in Hoofddorp. Dit gaat altijd in overleg. Wij berekenen € 7,50 per bezorging.

Wij stellen het op prijs als u de fruitmand vooraf bij ons besteld zodat wij deze met de nodige tijd en zorg voor u kunnen samenstellen.

​​​​​​​


Leuke momenten om een fruitmand cadeau te doen

Geslaagd

Feliciteer de geslaagde met een origineel, lekker en gezond cadeau. Na een periode van hard werken en studeren, is het tijd om uit te rusten en te genieten. Genieten van een verse verzameling van heerlijk fruit. 

Jubileum

Een jubileum is de uitgelezen mogelijkheid om iemand te verrassen. Met een fruitgeschenk zit je altijd goed. Jaren trouwe dienst of zoveel jaar getrouwd kunnen het beste gevierd worden met een smakelijk cadeau. 

Ziek

Vitamines, vitamines en nog meer vitamines. De vitamines bieden je weerstand en helpen je lichaam zich weer te herstellen van het ziek zijn. Met ons fruitgeschenk wens je de zieke beterschap met een ware bom aan vitamines.

Verjaardag

Ieder jaar op precies dezelfde dag, om precies dezelfde tijd is het weer feest. Een mooi moment om de jarige te verrassen met een smakelijk geschenk. Een gezond cadeau straalt uw waardering naar de jarige uit.

Tot ziens of bedankt

Maak van het afscheid een vrolijk en fris gebeuren en verras ze met een heerlijk fruitgeschenk, zodat ze al smullend van u kunnen nagenieten. Ook als bedankje zijn onze fruitmanden zeer geschikt.

Huwelijk

Verras ieder nieuw paar met een groente- en fruitmand voor de eerste wittebroodsdagen. Na het uitgebreide feest, is het natuurlijk tijd om weer even gezond te eten, waardoor een fruitmand een praktisch cadeau is.