Smits Traiteur

Smits Traiteur

Maaltijden

Na een lange dag werken, heeft niet iedereen de tijd of zin om nog eens uitgebreid te koken. Wij helpen u tijd en moeite te besparen met onze ambachtelijke maaltijden. Wij maken iedere dag in onze keuken verse maaltijden van de beste ingrediënten en met echte passie voor lekker eten.

Van exotische schotels tot oud-Hollandse stamppotten, wij bieden een gevarieerd aanbod. Maak de maaltijd compleet met voorgerecht en nagerecht en combineer met een lekkere wijn voor als het echt lekker moet zijn. Wij adviseren u graag bij het kiezen van een volledig diner.

U kunt deze maaltijden thuis direct opsmullen of een paar dagen bewaren in de koelkast. Wij verpakken de maaltijden zorgvuldig voor u om te zorgen dat de smaak optimaal blijft. 


Maaltijd assortiment

De maaltijden scheppen wij vers voor u uit, op het gewenste gewicht.

Maaltijden

In een wisselend aanbod bieden wij onze verse maaltijden aan. Hierbij een greep uit ons dagelijks wisselende assortiment.


Schelpenpasta met rode pestosaus en groene asperge
Noedels met garnalen
Pittige kip schotel
Mie met kippendijen
Tuinbonen schotel
Raapsteel stamppot
Verse pasta met kaassaus en gebakken zalm 


Bij de maaltijd

Bij de Hollandse maaltijden kunt u een lekker stukje vers gebraden vlees kiezen.
​​​​​​​

Rookworst
Saucijsjes
Draadjesvlees
Kipfilet
Speklapje
Gehaktballetje
Kipburgers
Schnitzels
Verse jus

Lukt het niet om zelf te koken? Laat ons het voor u doen!

Als u uiterlijk op maandagmorgen uw bestelling van minimaal 7 maaltijden aan ons doorgeeft bezorgen wij deze bij u op dinsdagmiddag. Per bezorging rekenen wij voor hoofddorp € 4.50 buiten Hoofddorp € 7.50. Voor de kleine eter raden wij een portie aan van 350 gram. Lust u nog wel een lekker bordje vol dan besteld u 500 gram. Voor de grote eter hebben wij porties van 650 gram. De maaltijden kunnen het best opgewarmd worden in de oven op 160 graden – 25 minuten. Uiteraard kunnen ze ook in de magnetron kleine porties 3 minuten grote porties 6 minuten. De maaltijden kunt u maximaal 2 dagen in de koelkast bewaren, de rest vriest u in en haalt u een dag voor gebruik uit de vriezer.

Om het u helemaal gemakkelijk te maken kunnen wij ook een lekker toetje leveren of heerlijk fruit van de beste kwaliteit. Ook hebben wij diverse soepen in ons assortiment , vers uit eigen keuken! Wij hebben voor u een lijst samengesteld waarop de maaltijden staan die u kunt bestellen.

De genoemde prijzen gelden vanaf een bestelling van 7 maaltijden 

U kunt uw bestelling sturen per email info@smits-traiteur.nl Of per telefoon  0235616455

Wij wensen u alvast EET SMAKELIJK !


Bekijk hier onze bestellijst Soepen

Wij maken de gehele week door verse soepen in eigen keuken. De soepen zijn per liter en halve liter verkrijgbaar.

In een wisselend aanbod vindt u onder andere onderstaande soepen.

Bospaddenstoelensoep 
Spinaziesoep
Vergeten groentesoep
Mosterdsoep

Franse uiensoep
Aspergesoep
Kippensoep
Groentesoep

Groentesoep
Tomatensoep
Erwtensoep
Bruine bonensoep